Fiskekakewraps
Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt.
20 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
1 pk fiskekaker, minst 50 % fisk
1 pk tortillalefse, fullkorn
4 gulrøtter
1 paprika
½ sitron
1 pk hjertesalat eller isbergsalat
250 g cherrytomater
Dressing
3 dl lettrømme eller kesam
1 liten bunt friske urter for eksempel dill, gressløk, persille
2 ss sitronsaft
1 klype sukker
Fremgangsmåte:
- Vask grønnsakene og varm lefser etter anvisning på pakken.
- Riv gulrot i en skål og klem over sitron slik at den holder seg frisk. Grovhakk salaten, del cherrytomater i fire og paprika i skiver.
- Del fiskekakene i skiver, stek skivene i en stekepanne til de blir gjennomvarme. Fiskekakene kan eventuelt varmes i stekeovn i 10 minutter på 200 grader. Anrett på serveringsfat.
- Finhakk urtene og bland sammen dressingen. Ha dressingen i en serveringsbolle.
- Fordel salat, grønnsaker og fiskekaker i lefsene, og avslutt med dressing på toppen.