Skip to main content

Laksewrap med mango, lime og chilisaus

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Prøv denne spennende oppskriften på laksewrap. Med mango, lime og chilisaus blir den ekstra smakfull. 

20 min
Veldig enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

600 g laksefilet
½ ts salt
1 dl sweet chilisaus
½ stk mango
1 stk lime
½ stk isbergsalat
100 g ruccolasalat
8 stk tortillawraps, fullkorn
1 dl kesam

Framgangsmåte

  1. Fjern skinn og bein hvis nødvendig, og del laksefileten i 2–3 cm tykke strimler, ca. 70 gram. Legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  2. Dryss over litt salt og pensle laksefileten med sweet chilisaus.
  3. Stek ved 180 °C i 10–12 minutter til laksen er gjennomstekt.
  4. Skrell mango og del den i tynne strimler. Skjær lime i båter.
  5. Legg isbergsalat, ruccola og mango på tortillawraps. Legg på én laksebit. Topp med kesam og press over lime.

Brett sammen og server.

Allergener: Fisk, gluten (hvete, evt. andre kornsorter), melk.