Skip to main content

Bli med på vår lunsjkonkurranse!

Foto: Studio Dreyer+Hensley

Er du elev på barneskolen? Da kan du ha med deg fisk i matpakken og være med i trekningen av fine premier.

Foto: Studio Dreyer+Hensley

I forbindelse med Forskningsdagene har Nysgjerrigper lansert et undervisningsopplegg for 1.-7. trinn med temaet hav. Materiellet er utviklet av den prisvinnende læreren Gro Wollebæk. Det er gratis og består av oppgaver, aktiviteter og ressurser som passer godt inn i læreplanen for alle fag i grunnskolen. Vi i Fiskesprell synes det er flott at elevene skal få lære mer om havets fantastiske mangfold, og oppfordrer så mange skoler som mulig til å benytte seg av materiellet i de kommende ukene.

Bli med i konkurransen

Fiskesprell og Nysgjerrigper inviterer alle elever på 1.-7. trinn til å være med i vår matpakkekonkurranse. Det eneste du trenger å gjøre, er å ha med deg fisk i matpakken, og sende oss et bilde av matpakken din innen 30. september. Du kan sende inn bildet via skjemaet under. Da er du med i trekningen av ti flotte juniorknivsett. Vi trekker også 20 trøstepremier som består av en matboks og en buff.

Grafisk ikon av tallerken

Tips!

På Fiskesprell.no finner du mange oppskrifter som egner seg for matpakken. Hva med en pastasalat med laks, en club sandwich eller en fiskekakewraps? Her er det bare fantasien som setter grenser, og alt er lov - så lenge du har med deg noe som kommer fra hav eller vann. Se tips til oppskrifter som egner seg i matpakken lengre ned på siden.