Wraps med tex mex-fisk
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.
20-40 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
500 g seifilet, uten skinn og bein
0,5 dl hvetemel
1 ss tacokrydder
olje
plastpose, tynn
Tilbehør
4 stk tortillawraps, fullkorn
½ stk isbergsalat
¼ stk agurk
1 stk gulrot
50 g mais
2 ss tacosaus
4 ss kesam
grillfolie
Framgangsmåte
- Skjær fisken i terninger på 3 cm.
- Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.
- Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.
- Varm litt olje på en steketakke eller bålwok, og stek fisketerningene. Snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.
Tilbehør
- Pakk tortillawraps inn i grillfolie og varm dem.
- Vask og rens isbergsalat og agurk, og skjær dem i tynne strimler.
- Vask, rens og riv gulrot på et rivjern.
- Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais.
- Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam.
Pakk sammen og server.
Allergener: Fisk, Gluten (hvete), Melk
(Obs! enkelte typer tacokrydder og tacosauser kan inneholde soya).
Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Den blir også melkefri om den serveres uten kesam.