Wraps med crispy laks
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Denne oppskriften på wraps med crispy laks er enkel å lage til mange og smaker i tillegg utrolig godt.
20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
600 g laksefilet
1 pakke crispy chicken krydderblanding
½ stk rødløk
10 stk cherrytomat
6-8 stk tortillawraps, fullkorn
½ stk isbergsalat
Rømmedressing
1-2 fedd hvitløk
1 dl lettrømme
1 ss persille
1 ss sitronsaft
salt og pepper
sukker
Framgangsmåte
- Sett stekeovnen på 180°C.
- Fjern skinn og bein fra laksefileten hvis nødvendig. Del den i tynne skiver.
- Vend laksen i krydderblandingen etter anvisning på pakken. Legg fisken på stekebrett med bakepapir.
- Stek i stekeovnen i 6-8 minutter til laksen er gjennomstekt.
- Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.
- Rens rødløk og del i tynne ringer.
- Vask tomat og del i fire.
- Kutt isbergsalat i tynne strimler.
Rømmedressing
- Finhakk hvitløk og bland alle ingrediensene sammen. Smak til med salt, pepper og sukker.
Fyll tortillawraps med laks, isbergsalat, rødløk og tomatbåter. Topp med dressing og server straks.
Allergener: Fisk, gluren (hvete, evt. andre kornsorter), melk
Tips: Denne retten passer godt som matpakke.