Skip to main content

Wrap med laks og mangosalat

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Lag en smakfull wrap med laks og mangosalat til lunsj eller som lett middag. Dette er en oppskrift som er spennende og enkel å lage.

20 min
Veldig enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

600 g laksefilet, uten skinn og bein
2 ss margarin, flytende
1 ts salt
½ ts pepper

Mangosalat
1 stk mango
½ stk chili, rød
½ stk isbergsalat
1 kvist koriander, frisk
½ stk lime

Tilbehør
2 ss lettrømme
2 ts wasabi
4 stk fullkornstortillalefser
2 ss sesamfrø

Framgangsmåte

  1. Skjær laksefileten i serveringsstykker.
  2. Stek laksestykkene i flytende margarin i 3 minutter på hver side.
  3. Krydre med salt og pepper.

Mangosalat

  1. Skrell mango og skjær i strimler.
  2. Rens chili og del den i tynne skiver.
  3. Vask og rens salaten, og skjær den i tynne strimler.
  4. Finhakk koriander.
  5. Bland sammen mango, chili, salat og koriander.
  6. Press saften av lime og ha over salaten.

Tilbehør

  1. Rør sammen lettrømme og wasabi.
  2. Smør blandingen på tortillawraps og legg på litt mangosalat.
  3. Legg laksestykket over og strø på litt sesamfrø.

Brett sammen og server.

Allergener: Fisk, Melk, Gluten (hvete), Sesamfrø, *Wasabi kan inneholde sennep, melk, soya, svoveldioksid eller sulfitter