Wrap med laks og mangosalat
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Lag en smakfull wrap med laks og mangosalat til lunsj eller som lett middag. Dette er en oppskrift som er spennende og enkel å lage.
20 min
Veldig enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
600 g laksefilet, uten skinn og bein
2 ss margarin, flytende
1 ts salt
½ ts pepper
Mangosalat
1 stk mango
½ stk chili, rød
½ stk isbergsalat
1 kvist koriander, frisk
½ stk lime
Tilbehør
2 ss lettrømme
2 ts wasabi
4 stk fullkornstortillalefser
2 ss sesamfrø
Framgangsmåte
- Skjær laksefileten i serveringsstykker.
- Stek laksestykkene i flytende margarin i 3 minutter på hver side.
- Krydre med salt og pepper.
Mangosalat
- Skrell mango og skjær i strimler.
- Rens chili og del den i tynne skiver.
- Vask og rens salaten, og skjær den i tynne strimler.
- Finhakk koriander.
- Bland sammen mango, chili, salat og koriander.
- Press saften av lime og ha over salaten.
Tilbehør
- Rør sammen lettrømme og wasabi.
- Smør blandingen på tortillawraps og legg på litt mangosalat.
- Legg laksestykket over og strø på litt sesamfrø.
Brett sammen og server.
Allergener: Fisk, Melk, Gluten (hvete), Sesamfrø, *Wasabi kan inneholde sennep, melk, soya, svoveldioksid eller sulfitter