Tunfiskrøre
Foto: Studio Dreyer+Hensley
Fargerik, smakfull og sunn! Denne tunfiskrøren er kjemperask å lage, og gir herlig variasjon til fiskepålegg på brødskiven.
20 min
Veldig enkel
Foto: Studio Dreyer+Hensley
Ingredienser
Porsjoner
Denne oppskriften gir tunfiskrøre
til ca. 10-15 brødskiver.
100 gram tunfisk i vann
50-100 gram grønnsaker etter ønske
(f. eks løk, gulrot, paprika, agurk, squash)
1 ss lettmajones
1 ss lettrømme/mager kesam
Et par dråper sitron
1/4 ts salt
Pepper
Fremgangsmåte:
-
Bland sammen lettmajones og lettrømme/kesam i en bolle, og rør det sammen med tunfisken.
-
Finhakk grønnsakene og bland det med resten.
-
Smak til med litt saft fra sitron, salt og pepper.
Server på grove brødskiver.