Skip to main content

Tunfiskrøre

Foto: Studio Dreyer+Hensley

Fargerik, smakfull og sunn! Denne tunfiskrøren er kjemperask å lage, og gir herlig variasjon til fiskepålegg på brødskiven.

 
20 min
Veldig enkel

Foto: Studio Dreyer+Hensley

Ingredienser

Denne oppskriften gir tunfiskrøre
til ca. 10-15 brødskiver.

100 gram tunfisk i vann
50-100 gram grønnsaker etter ønske
(f. eks løk, gulrot, paprika, agurk, squash)
1 ss lettmajones
1 ss lettrømme/mager kesam
Et par dråper sitron
1/4 ts salt
Pepper

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen lettmajones og lettrømme/kesam i en bolle, og rør det sammen med tunfisken.

  2. Finhakk grønnsakene og bland det med resten.

  3. Smak til med litt saft fra sitron, salt og pepper.

Server på grove brødskiver.