Skip to main content

Torsk under teppe

Denne oppskriften smaker godt for både store og små!  

20-40 min
Enkel

Ingredienser

500 g torskefilet
4 dl fullkornsmakaroni
1 brokkoli
1 liten blomkål
0,5 purreløk
3 dl lett crème fraîche
3 ts pesto
½ ts salt
½ ts pepper
100 g revet ost

Fremgangsmåte: 

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. Del blomkål og brokkoli i mindre buketter. Kok makaroni etter anvisning på pakken. La blomkål og brokkoli koke sammen med makaronien de siste to minuttene. Hell av vannet og hell alt i en smurt ildfast form.
  3. Skjær fisken i 4 cm store terninger og legg bitene på grønnsakene i formen. Vend inn purreløk.
  4. Bland sammen crème fraîche med pesto, salt og pepper, og hell det over fisk og grønnsaker. Strø over revet ost.
  5. Bak formen i ovnen i cirka 20 minutter til osten er smeltet.