Torsk under teppe
Denne oppskriften smaker godt for både store og små!
20-40 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
500 g torskefilet
4 dl fullkornsmakaroni
1 brokkoli
1 liten blomkål
0,5 purreløk
3 dl lett crème fraîche
3 ts pesto
½ ts salt
½ ts pepper
100 g revet ost
Fremgangsmåte:
- Forvarm stekeovnen til 200 grader.
- Del blomkål og brokkoli i mindre buketter. Kok makaroni etter anvisning på pakken. La blomkål og brokkoli koke sammen med makaronien de siste to minuttene. Hell av vannet og hell alt i en smurt ildfast form.
- Skjær fisken i 4 cm store terninger og legg bitene på grønnsakene i formen. Vend inn purreløk.
- Bland sammen crème fraîche med pesto, salt og pepper, og hell det over fisk og grønnsaker. Strø over revet ost.
- Bak formen i ovnen i cirka 20 minutter til osten er smeltet.