Tacolaks med agurkdressing
Prøv denne varianten av laksetaco med agurkdressing - Nam!
20-40 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
400 g laksefilet, skinn og beinfri
1 ts chilikrydder
1 ts spisskummen
1 ts paprikakrydder
¼ ts salt
pepper
2 ss olje/flytende margarin
Dressing:
3 dl lettrømme
1 lime
½ agurk
1 håndfull koriander
Smak til med pepper
Tilbehør:
8 fullkorn tortillalefser medium
1 avokado eller andre grønnsaker
FREMGANGSMÅTE:
- Bland sammen chilipulver, spisskummen, paprikakrydder, salt og pepper i en liten bolle. Gni krydderblandingen over laksen.
- Skjær laksen i biter og stek i olje på middels varme i ca. 4 minutter på hver side til den er ferdig.
- Mens laksen steker river du agurken og blander sammen ingrediensene til dressingen i en bolle, kutter opp avokado og varmer tortillalefsene etter anvisning på pakken.
- Legg dressing, laks og avokadoskiver i varme tortillalefser og nyt umiddelbart.