Taco med laks
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Prøv denne oppskriften på taco med laks neste gang dere skal lage et varmt måltid til barna – den blir fort en favoritt.
20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
600 g laksefilet
3 ss olivenolje
3 ts spisskummen, malt
3 ts paprikapulver
½ ts kajennepepper
2 ts oregano
½ ts salt
½ stk lime
Tilbehør
8 stk tacotubs
400 g salat, blandet
1,5 dl ost, revet
0,5 dl kesam
0,5 dl tacosaus
Framgangsmåte
- Fjern skinn og bein fra laksefileten hvis nødvendig, og del den i terninger på ca. 2x2 centimeter. Fordel terningene på stekebrett med bakepapir.
- Bland olje, krydder og limesaft. Pensle laksetreningene med krydderblandingen.
- Stek i ovn ved 180 °C i 8–10 minutter til fisken er gjennomstekt.
- Varm tacotubs/trays etter anvisning på pakken.
- Fyll tubs/trays med salatblanding og fordel lakseterninger over. Topp med ost, 1 ss kesam og 1 ts tacosaus.
Server straks.
Allergener: Fisk, melk *Tacosaus kan inneholde soya..