Spicy reker i glass
Rekecocktail gjør en revansj – prøv Hatlane skoles moderne vri på denne klassiske forretten!
20 min
Veldig enkel
Ingredienser
Porsjoner
500 g ferske reker
½ agurk
½ hjertesalat
½ rødløk
Liten bunt fersk dill
Dressing:
1 dl majones
2 ss rømme
2 ss sriracha
1 ss ketchup
½ sitron, saften
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til dressingen i en bolle og sett den kaldt i kjøleskapet.
- Skrell rekene, skjær agurk og rødløk i bittesmå terninger. Legg løken i en sil og skyll den i rennende kaldt vann – dette gjør den mindre sterk. Skjær salaten i tynne strimler.
- Ta av noen hele reker til pynt og del resten i mindre biter. Bland sammen reker, løk, agurk, finhakket dill og strimlet salat i en bolle og vend inn dressingen.
- Anrett dette i fine porsjonsglass og server gjerne med en sprøstekt toast til.