Skip to main content

Sei i en fei!

Foto: Studio Dreyer+Hensley

En kjempeenkel tomatbasert gryterett med sei. Denne kommer barna til å elske!

 
20 min
Veldig enkel

Foto: Studio Dreyer+Hensley

Ingredienser

600 g sei
2 bokser hakkede tomater (ca. 390 g per boks)
1 fedd hvitløk
1 ss rapsolje
1 stk rød paprika, i små biter
3 ss aivar
1 stk rødløk
1 revet gulrot
300 g pastaskruer, fullkorn

Fremgangsmåte:

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Finkutt løk og hvitløk. Fres løken i olje til den er blank og myk. Ha i hermetiske tomater og aivar. La det småkoke i fem minutter. Riv gulrot og kutt paprika i små biter. Ha i revet gulrot og paprika. La dette koke med i ca 3 min. Smak til med salt og pepper.  
  3. Legg i fisk i serveringsstykker i tomatsausen, og kok videre i syv minutter.
  4. Sil av pastavannet, og bland pastaen inn i gryta.

Pynt med frisk basilikum.

Grafisk ikon av fisk

Tips!

Bruk gjerne andre grønnsaker som paprika, squash eller sopp. Vil du ha den ekstra krydret, prøv 1 ts spisskummen, 2 ts røkt paprika, ¼ ts cayennepepper og saften av en halv lime. Serveres med fullkornsris.