Skip to main content

Røkt ørret med guacamole på nachochips

Foto: Tom Haga

Denne lille godbiten passer både som snack, aperitiff eller tapas. Inviter venner på besøk eller server denne fantastisk enkle retten når familien samles til fredagskos.

20 min
Enkel
Foto: Tom Haga

Ingredienser

400 g røkt ørret
2 stk avokado
1 stk lime
1 fedd hvitløk
½ stk chili, rød
16 stk nachochips
¼ ts salt
pepper

Framgangsmåte

  1. Skjær røkt ørret i tynne skiver.
  2. Del avokado inntil steinen, vri delene fra hverandre, ta ut kjøttet med en skje og ha det over i en bolle.
  3. Press saften av lime, mos avokadokjøttet og bland med limesaften.
  4. Rens og finhakk hvitløk og chili, og ha den i bollen sammen med avokadokjøttet og limesaft.
  5. Bland det godt sammen til en guacamole og smak til med salt og pepper.
  6. Legg litt guacamole på en tynn skive av røkt ørret og rull sammen.

Del rullen i to, legg bitene på nachochips og server.

Allergener: Fisk. *Nachochips kan inneholde spor av melk, selleri, sennep, soya.