Røkt ørret med guacamole på nachochips
Foto: Tom Haga
Denne lille godbiten passer både som snack, aperitiff eller tapas. Inviter venner på besøk eller server denne fantastisk enkle retten når familien samles til fredagskos.
20 min
Enkel
Foto: Tom Haga
Ingredienser
Porsjoner
400 g røkt ørret
2 stk avokado
1 stk lime
1 fedd hvitløk
½ stk chili, rød
16 stk nachochips
¼ ts salt
pepper
Framgangsmåte
- Skjær røkt ørret i tynne skiver.
- Del avokado inntil steinen, vri delene fra hverandre, ta ut kjøttet med en skje og ha det over i en bolle.
- Press saften av lime, mos avokadokjøttet og bland med limesaften.
- Rens og finhakk hvitløk og chili, og ha den i bollen sammen med avokadokjøttet og limesaft.
- Bland det godt sammen til en guacamole og smak til med salt og pepper.
- Legg litt guacamole på en tynn skive av røkt ørret og rull sammen.
Del rullen i to, legg bitene på nachochips og server.
Allergener: Fisk. *Nachochips kan inneholde spor av melk, selleri, sennep, soya.