Reketaco med guacamole
Studio Dreyer-Hensley
Denne herlige, friske vrien på taco er Vestby ungdomsskoles bidrag til Kokkesprell 2019.
20-40 min
Enkel
Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
500 g reker
1 dl sweet chili saus
Tilbehør
1/2 isbergsalat
1/2 agurk
1 tomat
1 ss olivenolje
salt og pepper
1 pk tacoskjell
Guacamole
1 avocado
1/2 lime
1/2 hvitløkfedd
1/4 rød chili
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Fremgangsmåte
- Sett på ovnen på 150 grader.
- Pill rekene, legg dem i sweet chili saus i minst 10 minutter.
- Del avokadoen i to, grav ut avokadokjøttet og mos avokadoen i en bolle. Tilsett saften fra en halv lime, et halvt fedd presset hvitløk, finhakket chili, salt og kvernet pepper. La stå i kjøleskapet i 30 min.
- Sett tacoskjellene i ovnen i ca. 10 min, eller til de er varme.
- Vask og kutt grønnsakene til salaten og bland de i en bolle. Hell over olivenolje, salt og pepper og bland sammen.
- Legg skjellene på en tallerken, legg litt salaten i bunnen, deretter litt guacamole og topp med rekene og litt limesaft.
Allergener: Skalldyr