Skip to main content

Pastasalat med fiskekaker

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Denne smakfulle oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel og faller fort i smak hos både store og små. Prøv den neste gang dere skal lage mat til mange.

20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

400 g fiskekake
200 g pasta, fullkorn
15 stk cherrytomat
20 stk sukkererter
8 stk soltørket tomat
8 stk sorte oliven, uten sten
15 terninger fetaost
basilikum, frisk

Tilbehør
brød, grovt

Framgangsmåte

  1. Skjær fiskekakene i terninger.
  2. Kok pastaen etter anvisning på pakken, skyll den i kaldt vann og la vannet renne godt av.
  3. Skjær cherrytomater i fire, sukkererter i tre og soltørkede tomater og oliven i små biter.
  4. Grovhakk fetaostterningene.
  5. Ha pastaen i en bolle sammen med fiskekaketerningene, grønnsakene og fetaosten. Dryss basilikum over.

Server salaten med grovt brød til.

Tips: Sukkererter som er importert fra land utenfor EU skal forvelles før bruk.