Pastasalat med fiskekaker
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Pastasalat med fiskekaker

Denne smakfulle oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel og faller fort i smak hos både store og små. Prøv den neste gang dere skal lage mat til mange.

Framgangsmåte

  • Skjær fiskekakene i terninger.
  • Kok pastaen etter anvisning på pakken, skyll den i kaldt vann og la vannet renne godt av.
  • Skjær cherrytomater i fire, sukkererter i tre og soltørkede tomater og oliven i små biter.
  • Grovhakk fetaostterningene.
  • Ha pastaen i en bolle sammen med fiskekaketerningene, grønnsakene og fetaosten. Dryss basilikum over.

Server salaten med grovt brød til.

Tips: Sukkererter som er importert fra land utenfor EU skal forvelles før bruk.

Ingredienser

Velg størrelse
  • x 4
  • x 10
  • x 30

For 4 porsjoner (familie):
400 g fiskekake
200 g pasta, fullkorn
15 stk cherrytomat
20 stk sukkererter
8 stk soltørket tomat
8 stk sorte oliven, uten sten
15 terninger fetaost
basilikum, frisk

Tilbehør
brød, grovt

For 10 barneporsjoner:
500 g fiskekake
250 g pasta, fullkorn
20 stk cherrytomat
25 stk sukkererter
10 stk soltørket tomat
10 stk sorte oliven, uten sten
15 terninger fetaost
basilikum, frisk

Tilbehør
brød, grovt

For 30 porsjoner:
1,5 kg fiskekake
750 g pasta, fullkorn
900 g cherrytomat
450 g sukkererter
1 lite glass soltørket tomat
1 lite glass sorte oliven, uten sten
150 g fetaost
basilikum, frisk

Tilbehør
brød, grovt