Pastasalat med fiskekaker
Denne smakfulle oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel og faller fort i smak hos både store og små. Prøv den neste gang dere skal lage mat til mange.
20 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
400 g fiskekake
200 g pasta, fullkorn
15 stk cherrytomat
20 stk sukkererter
8 stk soltørket tomat
8 stk sorte oliven, uten sten
15 terninger fetaost
basilikum, frisk
Tilbehør
brød, grovt
Framgangsmåte
- Skjær fiskekakene i terninger.
- Kok pastaen etter anvisning på pakken, skyll den i kaldt vann og la vannet renne godt av.
- Skjær cherrytomater i fire, sukkererter i tre og soltørkede tomater og oliven i små biter.
- Grovhakk fetaostterningene.
- Ha pastaen i en bolle sammen med fiskekaketerningene, grønnsakene og fetaosten. Dryss basilikum over.
Server salaten med grovt brød til.
Tips: Sukkererter som er importert fra land utenfor EU skal forvelles før bruk.