Laksewrap med mango, lime og chilisaus
Prøv denne spennende oppskriften på laksewrap. Med mango, lime og chilisaus blir den ekstra smakfull.
20 min
Veldig enkel
Ingredienser
Porsjoner
600 g laksefilet
½ ts salt
1 dl sweet chilisaus
½ stk mango
1 stk lime
½ stk isbergsalat
100 g ruccolasalat
8 stk tortillawraps, fullkorn
1 dl kesam
Framgangsmåte
- Fjern skinn og bein hvis nødvendig, og del laksefileten i 2–3 cm tykke strimler, ca. 70 gram. Legg dem på et stekebrett med bakepapir.
- Dryss over litt salt og pensle laksefileten med sweet chilisaus.
- Stek ved 180 °C i 10–12 minutter til laksen er gjennomstekt.
- Skrell mango og del den i tynne strimler. Skjær lime i båter.
- Legg isbergsalat, ruccola og mango på tortillawraps. Legg på én laksebit. Topp med kesam og press over lime.
Brett sammen og server.
Allergener: Fisk, gluten (hvete, evt. andre kornsorter), melk.