Studio Dreyer-Hensley

Lakse-enchiladas

Klasse 10D ved Charlottenlund ungdomsskole gikk helt til finalen med sitt bidrag i konkurransen Kokkesprell - en smakfull lakse-enchiladas!

Sett ovnen på 225 grader, over- og undervarme.

Skjær opp laksen i små terninger og stek de i varm stekepanne. Dryss over tacokrydder.

Legg laks, salsa, og ost i lefsene og brett dem. Legg lefsene i en ildfast form, og legg litt salsa og ost på toppen. Stek lefsene i ovnen til osten er smeltet.

Serveres med salat, raspet gulrot, sukkererter, rømme og salsa.

Ingredienser

  • x 4

400 g laksefilet
2 ss olje til steking
1 pk Tortillalefser
350 g revet ost
1 glass Salsa
1 pk Tacokrydder
1 beger lettrømme
1 pk sukkererter
1 pk hjertesalat
2 gulrøtter