Lakse-enchiladas
Studio Dreyer-Hensley
Klasse 10D ved Charlottenlund ungdomsskole gikk helt til finalen med sitt bidrag i konkurransen Kokkesprell - en smakfull lakse-enchiladas!
20-40 min
Enkel
Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
400 g laksefilet
2 ss olje til steking
1 pk grove Tortillalefser
350 g revet ost
1 glass Salsa
1 pk Tacokrydder
1 beger lettrømme
1 pk sukkererter, kokt
1 pk hjertesalat
2 gulrøtter
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 225 grader, over- og undervarme.
- Skjær opp laksen i små terninger og stek de i varm stekepanne. Dryss over tacokrydder.
- Legg laks, salsa, og ost i lefsene og brett dem. Legg lefsene i en ildfast form, og legg litt salsa og ost på toppen. Stek lefsene i ovnen til osten er smeltet.
- Serveres med salat, raspet gulrot, sukkererter, rømme og salsa.
Allergener: Fisk, gluten (hvete), melk. *Tacokrydder/tacosaus kan inneholde soya.