Skip to main content

Grillspyd med laks og sei

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Grillspyd er enkelt og godt å ha på grillen. Du kan lett variere dem med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker. Server med sitron og lettrømme ved siden av.

20 min
Veldig enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

300 g laksefilet, uten skinn og bein
300 g seifilet, uten skinn og bein
1 stk paprika, rød
1 stk squash, grønn
1 stk squash, gul
4 stk grillspyd
2 ss olje
½ ts salt
½ ts pepper

Tilbehør
1 stk sitron
3 dl lettrømme

Framgangsmåte

  1. Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.
  2. Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.
  3. Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje.
  4. Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.
  5. Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.

Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med lettrømme.

Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.

Allergener:  Fisk, Melk