Fiskespyd
Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.
20 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
300 g laksefilet, uten skinn og bein
2 stk fiskekake
4 stk potet, liten type
1 stk paprika, gul
1 stk squash, grønn
4 stk cherrytomat
2 ss olje
8 stk grillspyd
salt og pepper
Framgangsmåte
- Kok potet.
- Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.
- Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.
- Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.
- Vask og del cherrytomatene i to.
- Træ ingrediensene på grillspydene.
- Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.
Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt og server.
Allergener: Fisk. *Ferdigfiskekaker inneholder fisk og melk, kan inneholde egg, soya, selleri, gluten.
Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.