Fiskeburger
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Fiskeburger er et populært og lettvint valg når man skal lage mat til mange. I tillegg smaker det utrolig godt.
20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
Porsjoner
8 stk fiskekarbonader
8 stk burgerbrød
½ stk isbergsalat
200 g wokblanding
1 dl sweet chilisaus
Framgangsmåte
- Varm fiskekarbonadene i ovn på 180 °C i 8–10 minutter.
- Legg bunnene til burgerbrødene på et brett, gjerne med burgerpapir. Legg på isbergsalat.
- Bland wokblanding og sweet chilisaus, og fordel blandingen på toppen av isbergsalaten.
- Legg på varme fiskekarbonader og topp med burgerbrødet.
Server straks.
Tips: Wokblanding kan kjøpes ferdig. Den inneholder ofte hodekål, gulrot, stangselleri, rødkål, purre, rød paprika og kålrot.
Allergener: Fisk, melk, gluten (enkelte fiskekaker inneholder også egg, soya, gluten og selleri).