Fiskeboller i karrisaus
Foto: Synøve Dreyer
Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi i en travel hverdag.
20 min
Veldig enkel
Foto: Synøve Dreyer
Ingredienser
Porsjoner
500 g fiskeboller
Karrisaus
2 ss margarin, flytende
2 ts karri
3 ss hvetemel
1 dl fiskebollekraft
4 dl lettmelk
salt og pepper
Tilbehør
potet
gulrot
Framgangsmåte
- Ha flytende margarin i en kasserolle.
- Rør inn karri og hvetemelet.
- Tilsett kraft fra fiskebollene og melk, litt om gangen og kok opp til det blir en jevn og glatt saus.
- La sausen koke 1-2 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha i fiskebollene og la dem bli varme i sausen, ca. 5 minutter.
Server fiskeboller med kokt potet og gulrot.
Allergener: Fisk, Melk, Egg, Hvete (gluten)