Skip to main content

Chili con salmon

Denne spennende varianten av chili med laks tar bare 30 minutter å lage. Digg!

20-40 min
Enkel

Ingredienser

400 g laksefilet
2 ss olje
1 gul løk
2 hvitløkfedd
½ rød chili
1 ts spisskummen
½ ts salt
3 ss tomatpure
1 pk hakkede tomater
1 pk bønnemiks
1 pk kidneybønner
2 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 neve frisk koriander
Tortillachips 
Lettrømme

Fremgangsmåte:

  1. Varm opp oljen i en stor gryte.
  2. Hakk løk og hvitløk og stek det mykt på middels varme. Rens og finhakk chilien og ha den i. Tilsett spisskummen, salt og tomatpuré, rør det godt sammen og stek blandingen i et par minutter.
  3. Tilsett tomater, bønner, vann, grønnsaksbuljong og paprika kuttet i små terninger. La det småputre i ca. 8 minutter.
  4. Tilsett laksen og la den trekke i 5 minutter. Server chilien toppet med hakket koriander, sammen med nacho chips og noen skjeer lettrømme.