Asiatisk torsk med grønnsaker
Prøv denne varianten av torsk med en asiatisk vri!
20-40 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
2 dl jasminris
500 g torskefilet
1 pakke sukkererter
10 sjampinjonger
3 vårløk
1 spisspaprika
3 hvitløkfedd
5 cm fersk ingefær
nykvernet pepper
1 ss soyasaus
2 ss ristede sesamfrø
1 neve frisk koriander
1 lime
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 200 grader. Kok risen etter anvisning på pakken.
- Skjær sukkererter, sjampinjong, vårløk, paprika og hvitløk i skiver, finhakk ingefæren og fordel alt likt i en passelig stor form. Skjær torsken i store terninger og plasser på toppen. Hell over soyasaus. Bak retten i ca. 15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
- Bland risen med sesamfrøene og server med finhakket koriander og limebåter.