Skip to main content

Asiatisk klar fiskesuppe

Fiskesuppe kan lages i mange varianter, prøv denne med en asiatisk vri på den vanlige norske fiskesuppen.

20-40 min
Enkel

Ingredienser

500 g torskefilet, skåret i terninger

2 ss solsikkeolje

2 ts sort hel pepper

2 hvitløkfedd

1 cm Ingefær

8 dl grønnsak eller fiskebuljong (vann +2 buljongterninger)

2 gulrøtter

1 pose sukkererter

½ potte koriander

Fremgangsmåte:

  1. Skrell hvitløk og hakk den i mindre biter. Skrell ingefæren og riv den på rivjern. Skrell gulerøtter og strimle de tynt. Snitt sukkerertene på langs.
  2. Varm en panne med olje. Ha i pepper, hvitløk og ingefær, stek det noen minutter på middels varme. Tilsett hønsebuljong og kok opp. Ha i fisk og grønnsaker. La dette trekke i ca. 5 til 8 min til fisken flaker seg fint. 
  3. Server med frisk koriander.