Asiatisk klar fiskesuppe
Fiskesuppe kan lages i mange varianter, prøv denne med en asiatisk vri på den vanlige norske fiskesuppen.
20-40 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
500 g torskefilet, skåret i terninger
2 ss solsikkeolje
2 ts sort hel pepper
2 hvitløkfedd
1 cm Ingefær
8 dl grønnsak eller fiskebuljong (vann +2 buljongterninger)
2 gulrøtter
1 pose sukkererter
½ potte koriander
Fremgangsmåte:
- Skrell hvitløk og hakk den i mindre biter. Skrell ingefæren og riv den på rivjern. Skrell gulerøtter og strimle de tynt. Snitt sukkerertene på langs.
- Varm en panne med olje. Ha i pepper, hvitløk og ingefær, stek det noen minutter på middels varme. Tilsett hønsebuljong og kok opp. Ha i fisk og grønnsaker. La dette trekke i ca. 5 til 8 min til fisken flaker seg fint.
- Server med frisk koriander.