Appelsinsei
Foto: Studio Dreyer+Hensley
Alt du trenger er syv ingredienser, og du vil kunne lage denne herlige retten av saftig sei i en smakfull appelsinsaus.
20 min
Veldig enkel
Foto: Studio Dreyer+Hensley
Ingredienser
Porsjoner
4 stk appelsiner, presset
600 g sei
½ ss rapsolje
2 fedd hvitløk
1 rødløk
2 revet gulrot
400 g potet
Fremgangsmåte:
- Del potetene i to, legg de i en ildast form, dryss på litt salt og stek de ved 220 grader i ca 30 min.
- Del og press appelsinene.
- Finkutt løk og hvitløk, og fres i olje i en kjele til den er myk og blank.
- Ha i appelsinjuice, og la koke på middels varme i tre minutter.
- Skjær fisken i store terninger. Riv gulrot og ha den i gryten sammen med fiskestykkene. La trekke i 7 minutter.
Serveres med ovnsbakte poteter.
Allergener: Fisk