Wraps med crispy laks
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Wraps med crispy laks

Denne oppskriften på wraps med crispy laks er enkel å lage til mange og smaker i tillegg utrolig godt. 

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180°C.
  • Fjern skinn og bein fra laksefileten hvis nødvendig. Del den i tynne skiver.
  • Vend laksen i krydderblandingen etter anvisning på pakken. Legg fisken på stekebrett med bakepapir.
  • Stek i stekeovnen i 6-8 minutter til laksen er gjennomstekt.
  • Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.
  • Rens rødløk og del i tynne ringer.
  • Vask tomat og del i fire.
  • Kutt isbergsalat i tynne strimler.

Rømmedressing

  • Finhakk hvitløk og bland alle ingrediensene sammen. Smak til med salt, pepper og sukker.

Fyll tortillawraps med laks, isbergsalat, rødløk og tomatbåter. Topp med dressing og server straks.

Tips: Denne retten passer godt som matpakke.

Ingredienser

Velg størrelse
  • x 4
  • x 10
  • x 30

For 4 porsjoner:
600 g laksefilet
1 pakke crispy chicken krydderblanding
½ stk rødløk
10 stk cherrytomat
6-8 stk tortillawraps, fullkorn
½ stk isbergsalat

Rømmedressing
1-2 fedd hvitløk
1 dl lettrømme
1 ss persille
1 ss sitronsaft
salt og pepper
sukker

For 10 barneporsjoner:
800 g laksefilet
1 pakke crispy chicken krydderblanding
1 stk rødløk
20 stk cherrytomat
10 stk tortillawraps, fullkorn
350 g isbergsalat, ferdigkuttet


Rømmedressing

1-2 fedd hvitløk
1 dl lettrømme
1 ss persille
1 ss sitronsaft
salt og pepper
sukker

For 10 barneporsjoner:
2,4 kg laksefilet
6 pakker crispy chicken krydderblanding
3 stk rødløk
900 g cherrytomat
30 stk tortillawraps, fullkorn
1 kg isbergsalat, ferdigkuttet


Rømmedressing

3 fedd hvitløk
3 dl lettrømme
2 ss persille
2 ss sitronsaft
salt og pepper
sukker