Pastalaks
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Pastalaks

Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Framgangsmåte

  • Skjær laks i terninger.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.
  • Kok purre, blomkål og erter i fløten, og smak til med salt og pepper.
  • Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.

Server med pasta. Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.

Ingredienser

  • x 4

For 4 porsjoner:
600 g laksefilet, uten skinn og bein
4 porsjoner pasta
½ stk purre
½ stk blomkål
150 g erter, fryst
5 dl matfløte
salt og pepper
gressløk