Havets skattkiste

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Dette er en oppskrift du enkelt kan lage både på grillen og i stekeovnen. Her kan store og små lage sine egne pakker, akkurat slik de vil ha dem.

20-40 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

300 g laksefilet
300 g seifilet
1 stk løk
2 stk gulrot
½ stk brokkoli
2 ss olje
4 ss soyasaus
4 ark grillfolie

Framgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Fjern skinn og bein om nødvendig. Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.
  3. Vask og rens løk, gulrot og brokkoli.
  4. Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.
  5. Pensle grillfolien med olje og brett opp kantene til en skål.
  6. Legg et utvalg av grønnsaker på folien og ha soyasaus over.
  7. Legg fisketerninger over grønnsakene.
  8. Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.
  9. Stek pakkene i stekeovnen i ca. 12 minutter.
  10. Åpne pakkene og sjekk at fisken er ferdig.

Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.

Tips: Du kan også lage Havets skattkiste på grillen. Legg da pakkene på en varm grill i ca. 10 minutter til fisken er ferdig.

Allergener: Fisk, Selleri, Gluten (hvete), Soya, Nøtter (cashew), Melk, Egg.
(Obs! Ett fåtall av sweet chilisaus kan inneholde selleri, sulfitter, svoveldioksid, soya. Fiskekrydder kan inneholde sennep og selleri)