Skip to main content

Wraps med tex mex-fisk

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.

20-40 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

500 g seifilet, uten skinn og bein
0,5 dl hvetemel
1 ss tacokrydder
olje
plastpose, tynn

Tilbehør
4 stk tortillawraps, fullkorn
½ stk isbergsalat
¼ stk agurk
1 stk gulrot
50 g mais
2 ss tacosaus
4 ss kesam
grillfolie

Framgangsmåte

  1. Skjær fisken i terninger på 3 cm.
  2. Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.
  3. Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.
  4. Varm litt olje på en steketakke eller bålwok, og stek fisketerningene. Snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.


Tilbehør

  1. Pakk tortillawraps inn i grillfolie og varm dem.
  2. Vask og rens isbergsalat og agurk, og skjær dem i tynne strimler.
  3. Vask, rens og riv gulrot på et rivjern.
  4. Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais.
  5. Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam.

Pakk sammen og server.

Allergener: Fisk, Gluten (hvete), Melk
(Obs! enkelte typer tacokrydder og tacosauser kan inneholde soya). 

Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Den blir også melkefri om den serveres uten kesam.