Foto: BareBraMat

Supre Club sandwich

Det er gøy med lekre biter servert, nesten som på restaurant! Avokado gir farge og bidrar med umettet fett, som er det fettet vi bør spise mer av, til fordel for mettet fett.

Fremgangsmåte

1. Toast brødet i brødrister eller i stekeovnen. Bre utover litt plantemargarin på alle skivene.

2. Fordel makrell i tomat utover 10 brødskiver.

3. Del avokadoene i to og løft ut fruktkjøttet. Skjær agurk og avokado i tynne skiver og fordel oppå fisken. Finhakk løk og dryss litt over avokadoskivene. Fortsett med skiver av hardkokt egg og legg til slutt brødskivene med smørsiden ned oppå.

4. Fest 4 tannstikkere i og del hver clubsandwich i 4 biter. Beregn ca. 2 biter til hvert barn.

Tips

Flere varianter med club sandwich er flott mat å servere ute til lunsj. Lag de ferdige og legg i plastbokser. Du kan på leverpostei, smøreost og skinke eller hva med ost og kaviar? Ha med gøyale servietter.

Legg oppskriften i handlekurven på Barebramat.no

Ingredienser

Velg størrelse
  • x 10
  • x 30

10 skiver grovt brød
10 ts plantemargarin
400 g makrell i tomat
2 stk avokado
0,5 stk rødløk
5 stk hardkokte egg
1 stk agurk i skiver

Utstyr:
Brødrister/stekeovn
Brødkniv og smørekniv
Skjærefjøl
Tannstikkere uten smak

30 skiver grovt brød
30 ts plantemargarin
1,3 kg makrell i tomat
4-5 stk avokado
1-2 stk rødløk
15 stk hardkokte egg
2-3 stk agurk i skiver

Utstyr:
Brødrister/stekeovn
Brødkniv og smørekniv
Skjærefjøl
Tannstikkere uten smak