Fiskeburger
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Fiskeburger

Fiskeburger er et populært og lettvint valg når man skal lage mat til mange. I tillegg smaker det utrolig godt.

Framgangsmåte

  • Varm fiskekarbonadene i ovn på 180 °C i 8–10 minutter.
  • Legg bunnene til burgerbrødene på et brett, gjerne med burgerpapir. Legg på isbergsalat.
  • Bland wokblanding og sweet chilisaus, og fordel blandingen på toppen av isbergsalaten.
  • Legg på varme fiskekarbonader og topp med burgerbrødet.

Server straks.

Tips: Wokblanding kan kjøpes ferdig. Den inneholder ofte hodekål, gulrot, stangselleri, rødkål, purre, rød paprika og kålrot.

Ingredienser

Velg størrelse
  • x 4
  • x 10
  • x 30

For 4 porsjoner (familie):
8 stk fiskekarbonader
8 stk burgerbrød
½ stk isbergsalat
200 g wokblanding
1 dl sweet chilisaus

For 10 barneporsjoner:
10 stk fiskekarbonader
10 stk burgerbrød
350 g isbergsalat, ferdigkuttet
300 g wokblanding
1 dl sweet chilisaus

For 30 barneporsjoner:
30 stk fiskekarbonader
30 stk burgerbrød
1 kg isbergsalat, ferdigkuttet
1 kg wokblanding
3 dl sweet chilisaus