Barnehage
Foto: Ørjan Bertelsen

Kurs for barnehageansatte

Det er viktig at mattilbudet i barnehagen er sunt og godt. Fiskesprells kurs for ansatte i barnehage er et bidrag til å følge opp myndighetenes retningslinjer for mat og måltider i barnehagen. 

Kurset arrangeres av fylkeskommunene som en del av det regionale helsearbeidet. Kurset er et gratis heldagskurs med teori og praksis. Vi har ulike kurstilbud, her kan du lese mer om kursene. Kurstilbudet kan variere noe fra fylke til fylke - kontakt Fiskesprell-koordinatoren i ditt fylke for nærmere informasjon.

Teori: Barn, kosthold og sjømat

Våre dyktige kursholdere gir en teoretisk gjennomgang av tema knyttet til barns kosthold og viktigheten av at barn spiser nok sjømat. Kurset tilbys i kombinasjon med et praktisk kurs med tilberedning av sjømat.

Praksis: Sjømat i barnehage og SFO

Under veiledning av våre dyktige kursholdere gir vi deg en innføring i hvordan du kan tilberede velsmakende sjømatretter basert på ferske sjømatråvarer og deilig tilbehør. Dette vet vi at barna liker! Kurset tilbys i kombinasjon med et teorikurs fra Fiskesprell.

Praksis: Sjømat i utekjøkkenet

Barnehage og SFO er mye på tur. Dette gir muligheter for andre mat- og måltidsopplevelser enn det tradisjonelle innemåltidet.

Relaterte artikler