Wraps med tex mex-fisk
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Wraps med tex mex-fisk

Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i terninger på 3 cm.
  • Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.
  • Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.
  • Varm litt olje på en steketakke eller bålwok, og stek fisketerningene. Snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.


Tilbehør

  • Pakk tortillawraps inn i grillfolie og varm dem.
  • Vask og rens isbergsalat og agurk, og skjær dem i tynne strimler.
  • Vask, rens og riv gulrot på et rivjern.
  • Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais.
  • Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam.

Pakk sammen og server.

Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Den blir også melkefri om den serveres uten kesam.

Ingredienser

  • x 4

For 4 porsjoner:
500 g seifilet, uten skinn og bein
0,5 dl hvetemel
1 ss tacokrydder
olje
plastpose, tynn

Tilbehør
4 stk tortillawraps, fullkorn
½ stk isbergsalat
¼ stk agurk
1 stk gulrot
50 g mais
2 ss tacosaus
4 ss kesam
grillfolie