Wrap med laks og mangosalat
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Wrap med laks og mangosalat

Lag en smakfull wrap med laks og mangosalat til lunsj eller som lett middag. Dette er en oppskrift som er spennende og enkel å lage.

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten i serveringsstykker.
  • Stek laksestykkene i flytende margarin i 3 minutter på hver side.
  • Krydre med salt og pepper.

Mangosalat

  • Skrell mango og skjær i strimler.
  • Rens chili og del den i tynne skiver.
  • Vask og rens salaten, og skjær den i tynne strimler.
  • Finhakk koriander.
  • Bland sammen mango, chili, salat og koriander.
  • Press saften av lime og ha over salaten.

Tilbehør

  • Rør sammen lettrømme og wasabi.
  • Smør blandingen på tortillawraps og legg på litt mangosalat.
  • Legg laksestykket over og strø på litt sesamfrø.

Brett sammen og server.

Ingredienser

  • x 4

For 4 porsjoner:
600 g laksefilet, uten skinn og bein
2 ss margarin, flytende
1 ts salt
½ ts pepper

Mangosalat
1 stk mango
½ stk chili, rød
½ stk isbergsalat
1 kvist koriander, frisk
½ stk lime

Tilbehør
2 ss lettrømme
2 ts wasabi
4 stk tortillawrap
2 ss sesamfrø