Grillspyd med laks og sei
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Grillspyd med laks og sei

Grillspyd er enkelt og godt å ha på grillen. Du kan lett variere dem med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker. Server med sitron og lettrømme ved siden av.

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.
  • Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.
  • Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje.
  • Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.
  • Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.

Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med lettrømme.

Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.

Ingredienser

  • x 4

For 4 porsjoner:
300 g laksefilet, uten skinn og bein
300 g seifilet, uten skinn og bein
1 stk paprika, rød
1 stk squash, grønn
1 stk squash, gul
4 stk grillspyd
2 ss olje
½ ts salt
½ ts pepper

Tilbehør
1 stk sitron
3 dl lettrømme