Foto: Studio Dreyer-Hensley

Fiskespyd

Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.

Framgangsmåte

  • Kok potet.
  • Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.
  • Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.
  • Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.
  • Vask og del cherrytomatene i to.
  • Træ ingrediensene på grillspydene.
  • Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.

Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt og server.

Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.

Ingredienser

  • x 4

For 4 porsjoner:
300 g laksefilet, uten skinn og bein
2 stk fiskekake
4 stk potet, liten type
1 stk paprika, gul
1 stk squash, grønn
4 stk cherrytomat
2 ss olje
8 stk grillspyd
salt og pepper