Sweet chili wok med laks
En wok er lett å lage og smaker utrolig godt. I denne oppskriften er grønnsakene woket i en saus av lime, soyasaus og sweet chilisaus.
20 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
600 g laksefilet, uten skinn og bein
2 porsjoner nudler
1 stk paprika, rød
200 g sukkererter
1 ss olje
1 stk lime
2 ss soyasaus
6 ss sweet chilisaus
10 blader koriander, frisk
Framgangsmåte
- Kok nudlene som beskrevet på pakken.
- Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
- Vask og rens paprika og sukkererter og skjær dem i biter.
- Stek laksebitene i olje 1-2 minutter på hver side til de får en blekrosa farge.
- Ta laksebitene ut av stekepannen og legg dem til side.
- Stek grønnsakene raskt på høy temperatur.
- Press saft av lime.
- Tilsett limesaft, kokte nudler, soyasaus og sweet chilisaus sammen med grønnsakene.
- Kok opp sausen.
- Tilsett laksebitene og la dem bli varme i sausen.
Server woken med korianderblader over.
Allergener: Fisk, Soya, Gluten (hvete), *Nudler avh. av type: eggnudler inneholder gluten (hvete) og egg, en rekke middagsnudler inneholder soya og gluten (hvete), risnudler inneholder ikke allergener.