Pastalaks
Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.
20 min
Enkel
Ingredienser
Porsjoner
600 g laksefilet, uten skinn og bein
4 porsjoner fullkornpasta
½ stk purre
½ stk blomkål
150 g erter, fryst
5 dl matfløte
salt og pepper
gressløk
Framgangsmåte
- Skjær laks i terninger.
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.
- Kok purre, blomkål og erter i fløten, og smak til med salt og pepper.
- Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.
Server med pasta. Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.
Allergener: Fisk, gluten (hvete), melk